Ontwerpwijzigingsplan ‘Duivenvoordestraat’

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Duivenvoordestraat’, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van donderdag 11 februari 2016 ter inzage ligt voor de duur van 6 weken.

 

Met dit wijzigingsplan wordt de bestemming van de gronden met de bestemming “Sport” gewijzigd naar “Wonen”, een en ander conform de wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan ‘Oranje Nassau’ (artikel 9). Het wijzigingsplan maakt herontwikkeling van de locatie tot woningbouw mogelijk. Er worden 50 woningen gerealiseerd.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 februari 2016 tot en met woensdag 23 maart 2016, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Tevens is het ontwerp-wijzigingsplan met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest; www.oegstgeest.nl/terinzage . Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte, telefoonnummer 14071.

 

Het bestemmingsplan Oranje Nassau is een analoog bestemmingsplan, derhalve is de gemeente niet verplicht om het ontwerpwijzigingsplan ‘Duivenvoordestraat’ digitaal beschikbaar te stellen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven