Niet vaststellen bestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’, 1487 MC, Oost-Graftdijk

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat, de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 december 2015 besloten heeft om het bestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’ (NL.IMRO.0361.BPStoop-O305) niet vast te stellen.

 

Het plan

Het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’ betreft een woningbouwlocatie in het kader van de provinciale ruimte voor ruimte regeling voor de bouw van 9 woningen op het perceel Oostgraftdijk 51 te Oost-Graftdijk.

 

Informatie

Het raadsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 11 februari 2016 tot en met woensdag 23 maart 2016 voor een ieder ter inzage bij de servicebalie Vergunningen- en subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 12 in Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken met de servicebalie via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072. Daarnaast kunt u het besluit langs elektronische weg inzien via onze internetpagina http://alkmaar.notudoc.nl/cgi-bin/agenda.cgi/action=view/id=49601 (onder punt 7b).

 

Tegen het besluit tot weigeren van vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Daarvoor moet een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking nadat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

 

Naar boven