Gemeente Tynaarlo - ontwerpbeheersverordeningvoor het zandwinningsgebied Tynaarlo

Logo Tynaarlo

NL.IMRO.1730.BVZandwinningTyn-0302

Van vrijdag 30 december 2016 tot en met donderdag 9 februari 2017 ligt de ontwerpbeheersverordening Zandwinning Tynaarlo ter inzage.

Eenmaal per tien jaar actualiseert de gemeente haar bestemmingsplannen en nu is het bestemmingsplan Zandwinning Tynaarlo aan de beurt. Omdat er in het zandwinningsgebied geen grote veranderingen op stapel staan, hoeft het bestemmingsplan niet aangepast te worden, maar is het voldoende om een beheersverordening vast te stellen. Een beheersverordening legt de bestaande situatie en de bestaande rechten vast en komt in de plaats van het bestemmingsplan.

De stukken inzien

U kunt de verordening zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijde n van het team publiekszaken (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de verordening ook bekijken op www.tynaarlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van het indentificatienummer: NL.IMRO.1730.BVZandwinningTyn-0302.

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze tot en met 9 februari 2017 schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met team Ruimte en Ontwikkeling.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.

Naar boven