Ontwerp wijzigingsplan‘Ruurloseweg 30, 30a te Zieuwent’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerp wijzigingsplan met ingang van 30 december 2016 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een woningsplitsing van de woning op het perceel Ruurloseweg 30, 30a te Zieuwent.

Voor ontwikkelingen van deze omvang, dient op grond van de Wet ruimtelijke ordening tegelijk met het wijzigingsplan een exploitatieplan te worden vastgesteld, tenzij de economische uitvoerbaarheid anderszins door middel van een exploitatieovereenkomst is verzekerd. De initiatiefnemer zal met de gemeente een overeenkomst afsluiten.

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 4 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.WPBUI1512-OW01. Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 9 februari 2017.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393482), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven