Gemeente Midden-Delfland - Ruimtelijk beleid - Centrum Schipluiden

Logo Midden-Delfland

Besluit vaststelling structuurvisie Centrum Schipluiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de structuurvisie “Centrum Schipluiden” op 13 december 2016 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

De structuurvisie schetst op hoofdlijnen de ruimtelijke ontwikkelingen in het deel van het centrum van Schipluiden dat ligt tussen de Keenenburgweg, de Singel en de Kasteellaan inclusief de aan deze wegen gelegen bebouwing waaronder museum ‘t Tramstation.

In het plangebied stond vroeger het kasteel Keenenburg. Het gebied nodigt nu niet uit om de rijke geschiedenis van dit kasteel en haar adellijke bewoners te beleven. De gemeente en verschillende initiatiefnemers willen dat veranderen. De structuurvisie is gebaseerd op de gedeelde visie van de gemeente en de initiatiefnemers.

De structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Ter inzage ligging

De structuurvisie met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.sv16SL01-va01 ligt met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 30 december 2016 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Genoemde documenten zijn vanaf 30 december 2016 digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u voor “structuurvisies” onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft de vastgestelde structuurvisie op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van de structuurvisie in te typen of in te zoomen op de kaart. De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op

www.middendelfland.nl Bestuur & Beleid Actueel Stukken ter inzage.

Contactpersoon

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Guido de Bruijn (015) 380 4123

Naar boven