Beheersverordening ‘Kamp van Zeist’

Logo Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 6 december 2016 de beheersverordening ‘Kamp van Zeist’ vastgesteld.

De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het verordeningsgebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbaar gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk, die planologisch nog niet eerder waren toegestaan. De beheersverordening vervangt voor wat betreft het aangegeven gebied het Zeister deel van het bestemmingsplan ‘Kamp van Zeist 2006’.

De beheersverordening treedt in werking op 29 december 2016.

 

Plangebied

Deze beheersverordening heeft betrekking op het Zeister deel van het Kamp van Zeist. De noordzijde van het plangebied wordt gevormd door de Richelleweg en de Kampdwarsweg. De overige begrenzingen worden gevormd door onverharde boswegen.

 

Ter inzage

De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl: op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het plan op te roepen via het invullen van de locatie, naam van het plan of de IMRO-identificatie NL.IMRO.0355.BVKampvanZeist-VS01

  • Digitaal in het gemeentehuis van Zeist, Het Rond 1 te Zeist

 

Geen bezwaar of beroep mogelijk

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de beheersverordening.

 

Naar boven