Vastgesteld wijzigingsplan Leemsteeg 12, Wilp Achterhoek

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vastgesteld wijzigingsplan Leemsteeg 12, Wilp Achterhoek

 

Met ingang van 29 december 2016 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het besluit omtrent het wijzigingsplan Leemsteeg 12, Wilp Achterhoek (NL.IMRO.0285.20224-VS00). Dit plan en de bijbehorende stukken liggen daarbij eveneens ter inzage. Dit besluit kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Wouter IJsseldijk. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 48. Het wijzigingsplan is ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Wonen | Bouwen en Ruimtelijke Ordening | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage kunt u de stukken bekijken. Tevens kan het plan op de website www.ruimtelijkeplannen.nl geraadpleegd worden.

Het wijzigingsplan houdt in dat het agrarische bouwvlak op het perceel Leemsteeg 12 in Wilp Achterhoek wordt gewijzigd. Hierdoor kan een extra stal voor jongvee (kalveren) worden gerealiseerd.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij omtrent het ontwerpbesluit geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen beroep instellen. Beroep kan met ingang van de dag na de dag waarop de terinzagelegging is aangevangen, voor een periode van zes weken, worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De indiener van een beroepschrift kan als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Twello, 28 december 2016

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven