Besluit van de Minister van Veiligheid en Justitie van 19 december 2016, nr. 2023605, houdende herbenoeming van leden en aanwijzing van de voorzitter van de Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven/tijdelijke Raadkamer Statuut

De Minister van Veiligheid en Justitie,

Gelet op artikel 12, eerste lid, Kaderwet zelfstandige bestuursorganen en artikel 8, tweede en derde lid van de Wet schadefonds geweldsmisdrijven en artikel 1 van het Statuut voor de buitenrechtelijke afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding in verband met seksueel misbruik van minderjarigen in instellingen en pleeggezinnen.

Besluit:

Artikel 1

Voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 28 februari 2018 2016 worden als leden van de civiele kamer van de Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven (tijdelijke Raadkamer Statuut) herbenoemd:

  • de heer dr. C.H.C.J. van Nijnatten;

  • mevrouw prof. dr. M. Olff.

Artikel 2

Voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 28 maart 2017 wordt als lid van de civiele kamer van de Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven (tijdelijke Raadkamer Statuut) herbenoemd:

  • mevrouw mr. S.B. de Pauw Gerlings-Döhrn;

Artikel 3

Voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 28 februari 2018 het lid van de Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven, de heer prof. dr. mr. J.J.M. van Dijk, als voorzitter van de civiele kamer van de Commissie Schadefonds Geweldsmisdrijven (tijdelijke Raadkamer Statuut) aan te wijzen.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Veiligheid en Justitie, G.A. van der Steur

Naar boven