Ontwerpwijzigingsplan 1e wijzigingsplan Buitengebied, locatie Dorpsstraat 199

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro juncto artikel 45.3 bestemmingsplan Buitengebied Zwijndrecht, locatie Dorpsstraat 199, ter inzage ligt.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de bouw van drie woningen ter plaatse van de oorspronkelijk aanwezige agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Dorpsstraat 199 te Heerjansdam.

Het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van 22 december 2016, gedurende 6 weken, ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 8.30 tot 17.00. Het ontwerpwijzigingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen -> bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan, Dorpsstraat 199 te Heerjansdam', op de volgende wijze:

  • -

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • -

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • -

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

 

Zwijndrecht, 21 december 2016

Naar boven