[Voorontwerp bestemmingsplan Noordhoek]

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht bieden op grond van de inspraakverordening de mogelijkheid om gedurende vier weken in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan Noordhoek.

Het plangebied betreft het industrieterrein Noodhoek en de groenzone ten noorden hiervan. Het industrieterrein wordt aan de zuidzijde begrensd door halte Westeind van de waterbus en aan de westzijde de Merwede. Langs de oostzijde van het terrein loopt de weg Noordeind en aan de noordzijde vormt Nieuwland Parc de grens. De groenzone ligt tussen Nieuwland Parc en de weg Noordhoek/ Burgemeester Keijzerweg.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 22 december 2016 tot en met woensdag 18 januari 2017 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Ketelweg 42. De stukken kunt u inzien tijdens openingstijden op werkdagen op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) worden ingezien en gedownload. Het bestemmingsplan is tevens digitaal gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid schriftelijk op het voorontwerp te reageren. Deze reacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, taakveld ruimtelijke ordening (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw inspraakreactie kenbaar te maken.

Na afloop van de inspraaktermijn zullen de ingekomen reacties worden samengevat in een eindverslag van de inspraakprocedure en betrokken worden bij de besluitvorming.

 

Naar boven