Kennisgeving Voorbereidingsbesluit Centrum Duiven

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Duiven heeft in zijn vergadering van 2 december 2016 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de nieuwvestiging dan wel uitbreiding van supermarkten in het centrum van Duiven. Het plangebied is aangegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.0226.VBCENTRUM007-VS01.

Met dit voorbereidingsbesluit is het verboden het gebruik van de gronden of bouwwerken in het bepaalde gebied te wijzigen voor nieuwvestiging dan wel uitbreiding van supermarkten. De overige gebruiks- en bouwmogelijkheden van de vigerende bestemmingsplannen blijven in stand.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden op 2 december 2016 en geldt voor een periode van één jaar.

Inzien

Het voorbereidingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 15 december 2016 tot en met woensdag 25 januari 2017 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage in de stukken kunt u een afspraak maken met het Omgevingsloket via omgevingsvergunning@duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 279 161. Daarnaast is het besluit raadpleegbaar via de gemeentelijke website http://0226.roview.net en via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN-code: NL.IMRO.0226.VBCENTRUM007-VS01).

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven