Bestemmingsplan ‘Haarlemmerstraatweg’

Logo Oegstgeest

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders dat bekend dat de raad op 24 november 2106 besloten heeft het bestemmingsplan ‘Haarlemmerstraatweg’ met identificatiecode NL.IMRO.0579.BPHaarlmstrw-VA01 gewijzigd vast te stellen.

 

Het bestemmingsplangebied ligt aan de noordkant van de gemeente Oegstgeest, langs de A44. De A44 vormt de grens van het plangebied aan de noordkant. Aan de westkant vallen het tankstation aan de A44 en enkele bedrijfspanden en woningen daarachter, ten noorden van de Haarlemmerstraatweg, eveneens binnen het plan. Ook enkele bedrijfspanden aan de zuidkant, waaronder de gemeentewerf, liggen in het plangebied. Aan de zuidkant van het bestemmingsplan ligt tevens het woongebied Morsebel. Aan de oostkant ligt het bedrijfsterrein van Van der Luyt Beheermaatschappij BV. De Leidse Vaart vormt de grens aan deze oostkant.

 

Vanaf 14 december 2016 tot 25 januari 2017 ligt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage.

 

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en ook op de website van de gemeente via www.Oegstgeest.nl> Bestemmingsplannen> Nu ter inzage>.

In deze periode kan eenieder het bestemmingsplan ook op papier inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak 14071. Wij wijzen u op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk raadpleegbaars is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijke plannen te raadplegen.

 

Zij die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 Awb naar voren hebben gebracht, kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

 

Naar boven