Vastgesteld uitwerkingsplan bestemmingsplan Veldwijk Noord, Middengebied, uitwerking entree zuidelijk deel

Logo Hengelo

De sectormanager Fysiek, daartoe gemandateerd door het college van B en W, heeft op 7 december 2016 het bestemmingsplan Veldwijk Noord, Middengebied, uitwerking entree zuidelijk deel vastgesteld.

In het bestemmingsplan Veldwijk Noord, Middengebied is een uitwerkingsverplichting opgenomen voor het plangebied ‘entree zuidelijk deel’. Het plangebied wordt begrensd door het Olympiaplein aan de noordzijde, de gronden behorende bij het tankstation aan de Kuipersdijk en de Marathonlaan aan de zuid- en westzijde. Met de uitwerkingsbepalingen als leidraad is een stedenbouwkundig plan opgesteld voor woningbouw in het plangebied.

 

Inzien en beroep

U kunt het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken van 14 december tot en met 24 januari 2017 op afspraak inzien in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BPU0030a-0301. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Gonny Boers, telefoonnummer 14074. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij het college van B en W hebben ingebracht. Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op 25 januari 2017. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op www.raadvanstate.nl of neem contact op met Gonny Boers, telefoonnummer 14074.

Naar boven