Onttrekking aan de openbaarheid groenstrook tussen De Ring 9 en 11 te Buitenpost

Logo Achtkarspelen

 

De raad van de gemeente Achtkarspelen

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 8 december 2016 een voorgenomen besluit genomen om de groenstrook tussen De Ring 9 en 11 te onttrekken aan het openbaar verkeer.

Deze groenstrook was voorheen een voetpad. Dit voetpad is door de jaren heen verdwenen en dus ook de openbare doorgang. Vanwege overlast is destijds besloten om het pad te beplanten en niet meer toegankelijk te maken. De openbaarheid van dit perceel is hierdoor niet meer nodig en kan komen te vervallen.

 

BESLUIT

De raad van de gemeente Achtkarspelen heeft in zijn vergadering van 8 december 2016 een voorgenomen besluit genomen om:

  • 1.

    Het voornemen uit te spreken om over te gaan tot onttrekking aan de openbaarheid van de groenstrook tussen De Ring 9 en 11 te Buitenpost, zoals weergegeven op bijgevoegde situatietekening (bijlage 1).

  • 2.

    Bij geen ingediende bezwaren op het voornemen onder punt 1 over te gaan tot de onttrekking aan de openbaarheid van de groenstrook zoals aangegeven op de situatietekening.

 

Namens deze,

De Griffier, J. Van Hoppe

De voorzitter, G. Gerbrandy

 

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Het besluit ligt vanaf 14 december 2016 gedurende zes weken op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur bijde balie van het gemeentehuis te Buitenpost ter inzage. Degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit betrokken is, kan tegen dit besluit binnen zes (6) wekenna bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester enwethouders, postbus 2, 9285 ZV Buitenpost. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

Naar boven