BEKENDMAKING

Logo Sint Anthonis

O ntwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op het perceel Hank 31A (voorlopig) te Wanroij

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (verder: Wabo) bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo juncto artikel 6i van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet en artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo juncto artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo vergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Op het tijdstip van aanvraag van de omgevingsvergunning was het perceel Hank 31A (voorlopig) te Wanroij gelegen binnen de grenzen van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Sint Anthonis 2013’ en ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Sint Anthonis en hierin bestemd tot ‘Wonen’. Op basis van deze bestemming zijn enkel bestaande woningen toegestaan. Het project kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 december 2016 tot en met 23 januari 2017 ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het bekendmakingen / omgevingsvergunning. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen deze ontwerpbeschikking kan eenieder gedurende de genoemde termijn van 13 december 2016 tot en met 23 januari 2017 zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. team KCC, cluster Vergunningen, Postbus 40, 5845 ZG te Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij het team KCC, cluster Vergunningen, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis.

Sint Anthonis, 5 december 2016

Naar boven