Vaststelling Wijzigingsplan Biezen 10

Logo Dongen

Burgemeester en wethouders hebben op 22 november 2016 besloten om het wijzigingsplan Biezen 10 vast te stellen. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming Bedrijf in de bestemming Wonen. Het voormalige bedrijfsgedeelte wordt toegevoegd aan de bestaande woning.

 

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 9 december 2016 tot en met 20 januari 2017 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis. De stukken zijn tevens digitaal raadpleegbaar via www.dongen.nl / Bestemmingsplannen / Wijzigingsplan Biezen 10 of via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-nummer: NL.IMRO.0766.BPW201600011-VG01).

 

Rechtsmiddelen

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Tegen het vaststellingsbesluit kan, met ingang van 10 december 2016 tot en met 20 januari 2017, alleen beroep worden ingesteld door:

- een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met een zienswijze tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan desgewenst bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Indien een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de in werking treding van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het beroepschrift en een eventueel verzoek om een voorlopige voorziening moeten worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Informatie

Voor nadere informatie over het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw J.H. Rijken-de Haan van het team Beleid, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: jolanda.rijken@dongen.nl.

 

Dongen, 8 december 2016

Burgemeester en wethouders van Dongen

Naar boven