Ontwerpwijzigingsplan “Spuiboulevard 4 -88” ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpwijzigingsplan “Spuiboulevard 4 - 88” (NL.IMRO.0505.WP186Spuiboulevard-2001) met bijbehorende stukken met ingang van 10 december 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het wijzigingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bouw van maximaal 55 appartementen op de locatie Spuiboulevard 4 – 88. In het pand komen op de begane grond en de eerste verdieping eveneens parkeerplekken en commerciële ruimtes. Voorafgaand daaraan wordt de huidige bebouwing (o.a. voormalige ANWB-winkel en makelaarskantoor) gesloopt.

Het geldende bestemmingsplan Schil biedt de mogelijkheid door middel van een wijzigingsplan de huidige bouwmassa te vergroten (bouwhoogte en bouwdiepte).

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 20 januari 2017) bij burgemeester en wethouders zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “zienswijze wijzigingsplan Spuiboulevard 4-88”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 13 januari 2017 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704900.

 

 

 

Dordrecht, 9 december 2016

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven