Ontwerpwijzigingsplan NDSM-werf West, 1e wijziging

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 6 december 2016 het ontwerpwijzigingsplan “NDSM- werf West, 1e wijziging” vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpwijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een deel van het plangebied NDSM-werf West. Dit gebied ligt in een 50 meter-cirkel rond ms. Oslofjordweg 30. Het wijzigingsplan beoogt de milieuzone rond ms. Oslofjordweg 30 op te heffen.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan “NDSM-werf West, 1e wijziging” ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 9 december gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • Het Stadsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-centrum

  • Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-noord

Het ontwerpwijzigingsplan “NDSM-werf West, 1e wijziging” met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1601BPGST-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kunnen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team IJ, mevrouw S. Ramsoekh, telefoonnummer 14020.

Amsterdam, 8 december 2016

burgemeester en wethouders

mr. A.H.P. van Gils mr. E.E. van der Laan

secretaris burgemeester

Naar boven