Ontwerp-omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de woning met bijbehorende bouwwerken aan de Nieuwe Zuiderlingedijk 8 in Asperen gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens is met toepassing 2.12 1a-3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo),  gelet op artikel 3.10 van de Wabo en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht medewerking te verlenen aan het uitbreiden van de woning met bijbehorende bouwwerken aan de Nieuwe Zuiderlingedijk 8 in Asperen. Het ontwerp van de omgevingsvergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis van Lingewaal. De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken kan daarnaast worden ingezien op de website www.lingewaal.nl.

 

Zienswijzen en adviezen

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 8 december 2016 t/m 18 januari 2017 ter inzage gelegd. Binnen zes weken na start van de ter inzage termijn kunnen eventuele zienswijzen tegen of adviezen over de ontwerpbeschikking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal, Postbus 1014, 4147 ZG Asperen. Zienswijzen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden ingediend.

Naar boven