Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan ‘Geelkerkenkamp 18a-20, 2017’

Logo Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat de volgende bestemmingsplan wordt voorbereid:

 

Geelkerkenkamp 18a-20, 2017 . Dit bestemmingsplan voorziet in het vervangen van een agrarische bedrijfsbestemming met bouwmogelijkheden in een woon- en tuinbestemming voor drie woningen aan de Geelkerkenkamp 18a-20 in Oosterbeek. Het bestemmingsplan maakt na de sloop van bijna alle agrarische bedrijfsgebouwen en de twee agrarische bedrijfswoningen de bouw van drie grondgebonden woningen met tuinen mogelijk. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de kadastrale percelen bekend als Oosterbeek, sectie D, nummer 8417 en 8738.

 

Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage en kunt u ook geen zienswijze indienen ten aanzien van het voornemen het bestemmingsplan te gaan wijzigen. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd kunt u stukken inzien. De verwachting is dat het bestemmingsplan ‘Geelkerkenkamp 18a-20, 2017’ binnen circa drie weken in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Naar boven