Aaanvraag vergunning Waterwet Spoolderenkweg 1A, Zwolle, Inspectie Leefomgeving en Transport

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft kennis, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, positief te beschikken op de aanvraag van de Combinatie RvR Zwolle te Velddriel, voor de vergunning op grond van de Waterwet, voor onttrekken van grondwater in de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle, locatie WP 8, ter hoogte van de rioolwaterzuiveringsinstallatie aan de Spoolderenkweg 1A te Zwolle. De aanvraag betreft een verzoek om vergunning tot 31 maart 2017, ten behoeve van de vervanging van een duiker.

Ter inzage legging

Het definitieve besluit, de aanvraag en de kennisgeving liggen van 2 december 2016 tot en met 13 januari 2017- gedurende 6 weken na publicatie in de Staatscourant – tijdens kantooruren ter inzage (alleen op afspraak met de heer A. van Breemen of de heer E.R.A. Lamers via het telefoonnummer 088 489 0000 in te zien) op het volgende adres:

Inspectie Leefomgeving en Transport;

Graadt van Roggenweg 500;

3531 AH, Utrecht.

Bezwaar

Tegen deze beslissing kunt u binnen een termijn van zes weken na dagtekening bezwaar indienen. Het bezwaar moet minimaal bevatten:

  • naam en adres indiener

  • dagtekening

  • omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • gronden van het bezwaar

  • uw handtekening

Het bezwaar kan onder vermelding van ‘bezwaar’ gestuurd worden naar het volgende adres:

Inspectie Leefomgeving en Transport

Postbus 16191

2500 BD Den Haag

Is er sprake van onverwijlde spoed? Dan kunt u de rechtbank van Zwolle verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Meer informatie over de voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met het Meld en Informatie Centrum van de ILT, telefoonnummer 088 489 0000

Naar boven