Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “7e Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Elburg 2012 (Zuiderzeestraatweg West 117 en 117a, Doornspijk)” en ontwerpraadsbesluit

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “7e Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 2012 (Zuiderzeestraatweg West 117, Doornspijk)” en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

De partiële herziening van het bestemmingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming van de bedrijfswoning Zuiderzeestraatweg West 117 in een woonbestemming ten behoeve van burgerbewoning en het toevoegen van de aanduiding –bw (geen bedrijfswoning toegestaan) aan het perceel Zuiderzeestraatweg West 117a te Doornspijk.

Met ingang van woensdag 30 november 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, themabalie Vergunningen en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via:

• de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl/Bekendmakingen/bestemmingsplan,

• de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0230.PH7BUITENGEB2012-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw S. Kiewiet – de Wit (tel. 0525-688688). Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 29 november 2016

Naar boven