Ontwerpbestemmingsplan ter inzage, Bestemmingsplan Parkeernormen, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 1 december 2016 tot en met 11 januari 2017 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Parkeernormen en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. Voor het raadplegen van de stukken kunt u een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl/afspraak. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan Parkeernormen, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPParkeernormen-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het bestemmingsplan voorziet in de juridische borging van de gemeentelijke parkeernormen. Recent is nieuw parkeerbeleid vastgesteld. Op basis van dit nieuwe beleid is een Nota Parkeernormen opgesteld. De parkeernormen worden via voorliggend bestemmingsplan vastgelegd voor het gehele grondgebied van de gemeente Ermelo.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Op donderdag 15 december 2016 wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd over het ontwerpbestemmingsplan Parkeernormen. Deze avond zal worden gehouden van 19:00 tot 20:30 uur in zaal 9 van de Dialoog, Raadhuisplein 4 te Ermelo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en/of opmerkingen maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan. U kunt het ontwerpbestemmingsplan dan ook inzien.

 

Ermelo, 30 november 2016.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven