Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Logo Amsterdam

Namens burgemeester en wethouders maakt stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij voornemens is om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning met OLO-nummer: 2074505, te weigeren voor de volgende activiteit:

•het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

Inzake:

het innemen van ligplaats ten behoeve van een bedrijfsvaartuig, genaamd "De Liefde" in de Boerenwetering aan de Noordoostzijde ter hoogte van Ruysdaelkade 43 t/m 55.

Ter inzage ligging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 5 december 2016 tot en met maandag 16 februari 2017 tijdens de openingstijden ter inzage bij onze informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur geopend.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14020 contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, team Bouw.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven