Vaststelling wijzigingsplan Linderweg 26 te Linde

Logo De Wolden

   

Het wijzigingsplan “Linderweg 26, Linde” met planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00383-0401 is op 2 februari 2016 door het college van burgemeester en wethouders ongewijzigd vastgesteld.

Dit wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekendgemaakt.

 

Het wijzigingsplan

De wijziging betreft een aanpassing van de plankaart behorende bij het bestemmingsplan Kleine Kernen Zuid. Deze aanpassing wijzigt de bestemming maatschappelijk (voor zover het de voormalige basisschool betreft) op het perceel Linderweg 26 naar de bestemming wonen.

 

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan ligt van 11 februari tot en met 23 maart 2016 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • 1.

    een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl

  • 3.

    Ruimtelijke plannen.nl, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00383-0401.

 

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in principe in werking op 24 maart 2016. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Naar boven