AANMELDINGSNOTITIE MILIEUEFFECTRAPPORTAGE

Logo Sint Anthonis

Broek 1 te W an roij

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben op 2 december 2015 een aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage ontvangen van Geiten- en koeienservice Stein van Kempen, Sprongseweg 7 te 5447 PK Rijkevoort voor de rundvee- en geitenhouderij aan Broek 1 te Wanroij.

De voorgenomen activiteiten bestaan onder meer uit:

  • het oprichten van een melkgeitenstal voor het houden van 5.400 geiten, ouder dan 1 jaar;

  • het omschakelen van een rundveehouderij naar een geitenhouderij.

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben besloten dat het opstellen van een milieueffectrapportage niet noodzakelijk is omdat er geen negatieve gevolgen voor de omgeving zijn.

De aanmeldingsnotitie en het besluit kunt u inzien van 29 november 2016 tot en met

9 januari 2017 bij de afdeling Inwoners & Omgeving (balie Vergunningen) op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en na afspraak met een van onze casemanagers via telefoonnummer (0485) – 38 88 88.

De aanmeldingsnotitie en het besluit maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op de procedure voor een omgevingsvergunning. Hiertegen is geen bezwaar of beroep mogelijk. Hiervoor krijgt u gelegenheid tijdens de procedure voor vergunningverlening bij de aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Inwoners & Omgeving van de gemeente Sint Anthonis via telefoonnummer (0485) – 38 88 88.

Naar boven