Ontwerp bestemmingsplan 12 recreatiewoningen Gouden Boaijum te Heeg, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan 12 recreatiewoningen Gouden Boaijum te Heeg ter inzage leggen.

 

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan “12 recreatiewoningen Gouden Boaijum te Heeg” betreft het bouwen van 12 recreatiewoningen ten zuidwesten van het perceel Gouden Boaijum 10 te Heeg. Als gevolg van een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 11 april 2012 wordt het bestemmingsplan opnieuw in procedure gebracht.

 

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het ontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 25 november 2016 tot en met 5 januari 2017. Dit kan bij de gemeentelijke loketten in Workum, Bolsward en Sneek.

Het ontwerp is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2016middBPgoboaiju-ontw

 

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze indienen. Deze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer B. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 15 december 2016.

Naar boven