Ontwerpbesluit afwijken van bestemmingsplan ten behoeve van het project “de bouw van een assemblagehal aan de Rhijnhofweg”.

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft het voornemen met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Rijnfront’. Op grond van het bepaalde in artikel 3.10 Wabo in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) maakt het college bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning gedurende 6 weken ter inzage ligt.

 

Het verzoek om omgevingsvergunning heeft betrekking op het project ‘de bouw van een assemblagehal aan de Rhijnhofweg’ te Oegstgeest. De aanvraag is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 2465501 en zaaknummer Z-16-18222.

 

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 november 2016 tot en met woensdag 4 januari 2017, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de welkomstbalie in het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. In verband met de feestdagen kan er beperkt sprake zijn van afwijkende openingstijden. Voor actuele informatie hierover verzoeken wij u onze website te raadplegen.

 

Daarnaast is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) via de rubriek ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’. U vindt hier ook meer informatie over de mate van strijdigheid met het bestemmingsplan en de aspecten die in deze procedure worden afgewogen.

 

De kennisgeving van de ter inzagelegging staat ook op ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0579.OVassemblagehalRHW-ON01.

 

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 14071.

 

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest onder vermelding van zaaknummer: Z-16-18222. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens; anonieme zienswijzen kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

 

 

 

Naar boven