Vaststellingsbesluit 1e wijziging bestemmingsplan “Oostwijk Zuid”, Maasstraat 66, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Vaststellingsbesluit 1e wijziging bestemmingsplan “Oostwijk Zuid”, Maasstraat 66

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de 1e wijziging van het bestemmingsplan Oostwijk-Zuid is vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het perceel Maasstraat 66.

 

De doelstelling van dit wijzigingsplan is het verlagen van het aantal bedrijven in de woonwijk. Het perceel aan de Maasstraat 66 bestaat uit zowel Wonen als Bedrijf. Door dit wijzigingsplan zal het hele perceel Maasstraat 66 de bestemming Wonen gaan krijgen.

 

Het ontwerp 1e Wijziging bestemmingsplan “Oostwijk zuid” Maasstraat 66 heeft vanaf 1 september 2016 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Het vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van 6 weken het 1e wijziging bestemmingsplan “Oostwijk Zuid” , Maasstraat 66 ter inzage ligt op de volgende locatie:

  • a.

    het Stadskantoor, Westnieuwland 6 te Vlaardingen, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 – 17.00 uur;

 

Het vaststellingsbesluit 1e wijziging bestemmingsplan “Oostwijk Zuid”, Maasstraat 66 is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Slechts belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van tervisielegging bij de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam beroep aantekenen. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Rotterdam.

 

Vlaardingen, 10 november 2016

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

 

Naar boven