Vaststellen wijzigingsplan ‘Oranjeplein Schimmert’ gemeente Nuth

Logo Nuth

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuth maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 26 januari 2016 het wijzigingsplan ‘Oranjeplein Schimmert’ hebben vastgesteld.

 

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid om tegen het besluit tot vaststelling beroep aan te tekenen, mits ze eerder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit hebben uitgebracht. De beroepstermijn vangt aan nadat het is bekendgemaakt en de noodzakelijke stukken ter inzage zijn gelegd. In dit geval met ingang van 8 februari 2016.

 

Het plan

Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de ter plaatse van het Oranjeplein in Schimmert geldende bestemming ‘verkeer’ en bestemming ‘groen’ in (deels) de bestemming ‘Maatschappelijk’ en (deels) de bestemming ‘Groen’. Dit ten behoeve van de realisatie van een nieuw gemeenschapshuis. De planstukken zijn te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.0951.WPOranjeplein-VG01) en kunnen worden ingezien in het gemeentehuis, bij het loket van het klantcontactcentrum (KCC).

 

Beroep instellen

Een beroepschrift dient naam en adres van de indiener te bevatten alsook een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht. Daarnaast dient een beroepschrift ondertekend, gemotiveerd en gedateerd te zijn. Het beroepschrift behoort te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 2500 EA Den Haag.

De werking van een besluit wordt door een beroepschrift niet geschorst. Door diegene die een beroepschrift heeft ingediend, kan de Voorzieningenrechter van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Er dient dan wel te kunnen worden aangetoond dat onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, een voorlopige voorziening vereist. De indiener van het verzoek om een voorlopige voorziening dient daarbij een afschrift van het beroepschrift te overleggen. Voor het overige worden aan een verzoek om een voorlopige voorziening dezelfde eisen als aan een beroepschrift gesteld. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Raad van State, postbus 20019 2500 EA Den Haag.

 

Nuth, 5 februari 2016

 

Burgemeester en wethouders van Nuth

 

de secretaris,

de heer drs. H.M.J. van Mierlo

 

de burgemeester,

mevrouw D.H. Schmalschläger

Naar boven