Voorbereidingsbesluit “Belthure Park”, gemeente Dordrecht

Logo Dordrecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dordrecht maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 15 november 2016 een voorbereidingsbesluit, getiteld “Belthure Park”, heeft vastgesteld voor het gebied als aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening.

Dit gebied bestaat uit twee delen. Het noordelijke gedeelte wordt begrensd door de Oudendijk, het Laantje van Middenhoeve, de Zuidendijk (achterkant percelen noordzijde) en de Stevensweg (achterkant percelen oostzijde). Het zuidelijke gedeelte wordt begrensd door de Zuidendijk (achterkant percelen zuidzijde), de Meeuwenseweg, de Zeedijk (achterkant percelen noordzijde) en de Schenkeldijk.

Voor het plangebied "Belthure Park" wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de eerste dag na publicatie, te weten op 19 november 2016. Het voorbereidingsbesluit ligt met bijbehorende tekening vanaf 19 november 2016 voor iedereen tijdens de openingsuren ter inzage in het Stadskantoor Spuiboulevard 300 te Dordrecht.

Het voorbereidingsbesluit is met ingang van 19 november 2016 ook te raadplegen via de website van de gemeente Dordrecht, www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen onder het kopje “Voorbereidingsbesluiten”. Het voorbereidingsbesluit kan ook digitaal worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het voorbereidingsbesluit te vinden is onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0505.VB004Belthure-3001.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Dordrecht, 18 november 2016

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven