Vastgestelde bestemmingsplannen

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Binnenmaas op 10 november 2016 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld:

 

  • Bevershoekstraat 125 te ’s-Gravendeel (NL.IMRO.0585.BPSGDBHOEK125-VG01)

  • Polderdijk 15A te Maasdam (NL.IMRO.0585.BPMSDPOLDDIJK15a-VG01);

 

Ter inzage

De vastgestelde bestemmingsplannen, de vaststellingsbesluiten en de bijbehorende stukken liggen van 21 november 2016 tot en met 2 januari 2016 voor een ieder ter inzage bij balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook zijn de bestemmingsplannen te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroepsmogelijkheden

 

  • -

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • -

    belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

 

 

In werking treding

De vastgestelde bestemmingsplannen treden na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het betreffende bestemmingsplan in werking treedt, kan een belanghebbende die tijdig beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Wanneer een belanghebbende beroep heeft ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, treedt het bestemmingsplan in werking op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

18 november 2016

 

Naar boven