Ontwerp-bestemmingsplan Ypenburg - Deelplan 20

Logo 's-Gravenhage

Het ontwerp-bestemmingsplan Ypenburg - Deelplan 20 wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 17 november tot en met 28 december 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen > onder Bestemmingsplannen > Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg > Ypenburg - Deelplan 20;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg van de gemeente Den Haag. Deelplan 20 wordt begrensd door de Ypenburgse Stationsweg, Ypenburgse Boslaan, de Plas van Reef, het Valutapad en de GAVI-kavel (deelplan 25).

Het doel van bestemmingsplan Ypenburg - Deelplan 20 is het mogelijk maken van woningbouw en kleinschalige bedrijvigheid op de locatie. In totaal wordt de realisatie van circa 323 woningen mogelijk gemaakt, deels grondgebonden in KO (kleinschalig opdrachtgeverschap), deels voor kleine appartementen in CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap). Direct naast het Hofbad is een grootschalig woongebouw (met tenminste 70 appartementen) voorzien.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4397. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt op dinsdag 6 december 2016 van 19:00 uur tot 21:00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het Hofbad, Ypenburgse Boslaan 30, 2496 ZA Den Haag.

 

Naar boven