Ontwerp bestemmingsplan ‘Losdorp - Krommeweg 10’

Logo Delfzijl

Het plan is voor het uitbreiden van de biologische vleesvarkenshouderij met een nieuwe stal voor 400 vleesvarkens, een werktuigenloods en twee mestsilo's. In de bestaande stallen worden dan zeugen en biggen gehouden in plaats van vleesvarkens.

Het bouwplan is in strijd met het voor het perceel geldende bestemmingsplan 'Buitengebied-Noord' (partiële hervaststelling). De uitbreiding past niet binnen het huidige bouwvlak.

Het perceel Krommeweg 10 te Losdorp wordt begrensd aan de noordkant door de Krommeweg en aan de westkant door de Hogelandsterweg (N33). Het dorp Losdorp ligt ten westen van het perceel aan de andere kant van de Hogelandsterweg (N33).

 

Ter inzage

Het plan ligt van 17 november 2016 tot en met 28 december 2016 ter inzage in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Het plan ligt ook ter inzage in de openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Daarnaast is het plan in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke Plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

 

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl.

Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp: ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Losdorp-Krommeweg 10'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 99 49.

 

Naar boven