VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN “HOTEL OOST II”, NL.IMRO.0512.BP2016172-2001

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van de Inspraakverordening 2011, bekend dat met ingang van woensdag 16 november 2016 tot en met dinsdag 27 december 2016 voor een ieder ter inzage ligt:

het voorontwerp bestemmingsplan “Hotel Oost II”, NL.IMRO.0512.BP2016172-2001

Begrenzing en ligging plangebied

Het voorontwerp bestemmingsplan is gelegen aan de Franklinweg en wordt globaal begrensd door:

  • westzijde: bedrijfsgebouw van CAB Holland aan de Franklinweg

  • noordzijde: Rijksweg A15

  • oostzijde: Franklinweg

  • zuidzijde: bedrijfsgebouw van A15 Karting aan de Franklinweg

Doelstelling bestemmingsplan

Het voorontwerp bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een hotel met bioscoop, restaurant, amusino en overige bijbehorende voorzieningen dat gesitueerd is aan de Franklinweg op het bedrijventerrein Oost II.

T er inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem komt u in het grondgebied van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Voorontwerp --> Voorontwerp bestemmingsplan “Hotel Oost II”, staat een rechtstreekse link naar het digitale voorontwerp bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

Het voorontwerp bestemmingsplan kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 in Gorinchem.

Inloopbijeenkomst

Als onderdeel van de inspraak vindt er op dinsdag 29 november 2016 van 18.30 uur tot 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats in het stadhuis Gorinchem, Stadhuisplein 1 in Gorinchem.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u op ieder gewenst moment binnenlopen, een toelichting op het plan krijgen en vragen stellen. Ook kunt u ter plaatse een inspraakreactie indienen waarvoor formulieren aanwezig zijn.

Inspraakreacties

Vanaf 16 november 2016 tot en met 27 december 2016 kan er een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie naar voren worden gebracht.

Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De inspraakreactie dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de reactie en het plan waarop de reactie betrekking heeft.

Voor het indienen van een mondelinge reactie of voor verdere informatie over het voorontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer R.H. Osenga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 - 65 93 11. E-mailen kan naar

Gorinchem, 14 november 2016

Naar boven