Kom Silvolde, plan van wijziging locatie Kon. Julianastraat 8, Silvolde

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Kom Silvolde, plan van wijziging locatie Kon. Julianastraat 8,Silvolde”, (planID) NL.IMRO.15090000BP000146- ter inzage ligt.

 

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Wisch, sectie E nr. 3362 . Dit perceel betreft de tuin achter de woning Lichtenbergseweg 35 in Silvolde, direct liggend aan de Kon. Julianastraat. Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk, dat in de tuin een vrijstaande woning kan worden gebouwd.

 

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ”Kom Silvolde, plan van wijziging locatie Kon. Julianastraat 8,Silvolde” ligt van 17 november 2016 tot en met 29 december 2016 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het plan in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. In het gemeentehuis kunt u het ontwerp bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

 

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via balie Vergunningen.

Naar boven