Vastgesteld bestemmingsplan ‘Weg Veendam – Ter Apel, Aansluiting N391 – N366’

Logo Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Weg Veendam – Ter Apel, Aansluiting N391 – N366’ (NL.IMRO.0048.BP1503-vs01) door de gemeenteraad op 25 oktober 2016 conform het ter inzage gelegde ontwerp is vastgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet de juridische basis voor de wijziging van deze wegaansluiting.

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van vrijdag 11 november 2016 tot en met donderdag 22 december 2016 gedurende zes weken voor een ieder, tijdens kantooruren, ter inzage bij de balie van het gemeentehuis in Sellingen. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.BP1503-vs01.

Aangezien tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen zijn ingediend kan gedurende de termijn van terinzagelegging ingevolge artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep alleen nog beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen;

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven