Ontwerpbestemmingsplan “Tweede partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 2009 (Correctie hoogspanningsverbinding)”

Logo Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat met ingang van 10 november 2016 gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan “Tweede partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 2009 (Correctie hoogspanningsverbinding)” met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in een correctie m.b.t. drie gedeelten van de bestaande 380 kV-hoogspanningsverbinding Diemen-Lelystad-Ens gelegen in de gemeente Lelystad. Deze correctie is nodig omdat de desbetreffende gedeelten abusievelijk niet juist zijn weergegeven op de thans geldende verbeelding/plankaart. Het plan behelst enkel een reparatie van de bestaande situatie; er wordt niets gebouwd of gewijzigd. Voorafgaand aan het ontwerpbestemmingsplan heeft voor dit plan een voorontwerp-bestemmingsplan ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen inhoudelijke inspraak- of vooroverlegreacties ingebracht. Er zijn in het ontwerp dan ook geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het voorontwerp.

Waar kunt u het plan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ligt tezamen met bijbehorende stukken met ingang van 10 november 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in de Stadswinkel aan het Stadhuisplein 2 te Lelystad. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.lelystad.nl. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde periode van terinzageligging kunt u schriftelijk een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB te Lelystad. Het is ook mogelijk om tijdens deze termijn een mondelinge zienswijze te geven. In dit geval kunt u hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0320 (afdeling Dienstverlening, team WB). Dit kan ook als u nadere informatie wenst over het plan.

Lelystad, 9 november 2016.

De bekendmaking vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl

Naar boven