Ontwerp-bestemmingsplan ‘Dorpskernen 2016’, Edam-Volendam

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van woensdag 9 november 2016 het ontwerp-bestemmingsplan “Dorpskernen 2016” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft de kernen van de voormalige gemeente Zeevang (Schardam, Beets, Warder, Oosthuizen, Middelie, Hobrede, Kwadijk) .

Doel

Met dit conserverende plan wordt het nu geldende plan geactualiseerd en wordt het tegelijkertijd aangepast aan de nu geldende digitale eisen. De in de afgelopen jaren gevoerde procedures en wijzigingen zijn in het plan verwerkt.

Inzien

Het ontwerp-bestemmingsplan “Dorpskernen 2016” met de daarop betrekking hebben stukken liggen gedurende de eerder genoemde periode ter inzage bij het loket van de afdeling VROM, Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam tijdens de openingsuren van 9.00-12.30 uur. Buiten die uren kan het plan op afspraak worden ingezien (tel. 0299 – 398 398).

Digitaal raadplegen

Het ontwerp-bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via de website van de gemeente: www.edam-volendam.nl, klik op het tabblad Inwoner → Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplannen → Ontwerp-bestemmingsplan “Dorpskernen 2016”. U kunt deze ook rechtstreeks inzien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl of via deze link

Zienswijzen

Met ingang van 9 november 2016 kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD Volendam onder vermelding van: zienswijze ontwerp-bestemmingsplan “Dorpskernen 2016”. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0299 – 398 398).

Edam-Volend am, 8 november 2016

Naar boven