Bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum gewijzigd vastgesteld

Logo 's-Gravenhage

Vastgesteld

De gemeenteraad heeft bij besluit van 29 september 2016 het bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum gewijzigd vastgesteld.

Met ingang van 2 november 2016 wordt het vastgestelde bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum gedurende een termijn van 6 weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl waar het bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum te vinden is onder planID: NL.IMRO.0518.BP0279DZorgvliet-50VA;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen onder Bestemmingsplannen > stadsdeel Scheveningen > Zorgvliet en World Forum;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecen trum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Beroepsmogelijkheid

Van 3 november tot en met 14 december 2016 kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden: 

- die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;

- die bezwaar hebben tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan. De wijzigingen zijn terug te vinden in het onderdeel ‘Staat van wijzigingen’ van het raadsvoorstel/-besluit RIS 294918;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 15 december 2016, tenzij gedurende bovengenoemde termijn naast het indienen van een beroep een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als dat het geval is, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven