Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening De Laren 11-11a en Leinserondweg 6a’

Logo Veghel

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening De Laren 11-11a en Leinserondweg 6a’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 20 oktober 2016 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, in de bibliotheek van Veghel, Markt 1 en in het JJC in Erp, Ottenstraat 4, gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening De Laren 11-11a en Leinserondweg 6a’ elektronisch raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.BU01aa380000BP2015-VG01.

Het bestemmingsplan maakt het oprichten van een ruimte-voor-ruimte woning ten noorden van Leinserondweg 6 in Zijtaart en het passend herbestemmen van een IV-bedrijf op het adres De Laren 11/11a in Erp mogelijk.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door:

  • -

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • -

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen.

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

U kunt contact opnemen met de heer Thieu van Asperen van de afdeling Ruimte, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel, 2 november 2016

 

Naar boven