Ontwerpbestemmingsplan“Buitengebied, Veegplan 3”

Logo Sint Anthonis

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 1 november 2016 gedurende een termijn van zes weken in het gemeentehuis, Brink 3 in Sint Anthonis, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Veegplan 3” (plan IDN: NL.IMRO.1702.8BPveegplan3-ON01) inclusief alle bijlagen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/overzicht bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Veegplan 3” betreft het derde veegplan voor het buitengebied van de gemeente Sint Anthonis. Met de systematiek van veegplannen wordt door de gemeente periodiek een bestemmingsplanprocedure gestart ten behoeve van ruimtelijke initiatieven vanuit de markt.

In onderhavig ontwerpbestemmingsplan zijn voor de volgende 4 locaties ruimtelijke ontwikkelingen opgenomen:

  • 1.

    Sint Anthonis, Sambeeksedijk 1b en Stevensbeek, Mullemsedijk 15

  • 2.

    Wanroij, Hulsbeek 3

  • 3.

    Westerbeek, Stevensstraat 6

  • 4.

    Westerbeek, Veldweg 3

Daarnaast zijn twee kleine reparaties van het “Buitengebied Sint Anthonis 2013”, vastgesteld op 17 juni 2013 door de gemeenteraad, meegenomen. De reparaties hebben betrekking op de volgende locaties:

  • 1.

    Landhorst, Gemertsebaan 4

  • 2.

    Sint Anthonis, Stevensbeekseweg 5

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 1 november 2016 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/overzicht bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 12 december 2016 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector I&O, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen met Roy Borst of Sander van Helden, op telefoonnummer 0485 - 388888.

Sint Anthonis, 31 oktober 2016

Naar boven