ONTWERP WIJZIGINGSPLAN BUITENGEBIED – BUITENPLAATSEN KRUISSTRAAT

Logo Tiel

Er is een ontwerp wijzigingsplan 'Buitengebied – Buitenplaatsen Kruisstraat' opgesteld. Het plan maakt de realisatie van twee buitenplaatsen aan de Kruisstraat mogelijk met in totaal 8 woningen van allure, inclusief de aanleg van een omliggend landschapspark met bosschages, lanen, open ruimten en waterpartijen. Het landschapspark zal, op daartoe bestemde wegen en paden, openbaar toegankelijk zijn. De realisatie van de buitenplaatsen is mogelijk met gebruikmaking van artikel 38.4 van het geldende bestemmingsplan Buitengebied Tiel.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 27 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637 167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.WZ00015-on01 en de gemeentelijke website www.tiel.nl

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tiel, p/a Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan contact opnemen met het secretariaat van team Stad van de gemeente Tiel, telefoon: (0344) 637 248.

Tiel, 26 oktober 2016

Naar boven