Vaststelling bestemmingsplan Landgoed Moerslag 32 te Sint Geertruid

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Eijsden-Margraten op 18 oktober 2016 het bestemmingsplan ´Landgoed Moerslag 32 te Sint Geertruid’ (planidentificatienummer NL.IMRO.1903.BPLBUI10131-VG01) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het ontwikkelen van een vijftal Natuurlofts™ gelegen op het recreatie Landgoed Moerslag 32 te Sint Geertruid. Het plangebied is gelegen in het buitengebied van de gemeente Eijsden-Margraten, op circa 100 meter van het buurtschap Moerslag. Dit plan voorziet in het opnemen van vijf bouwvlakken voor het realiseren van de vijf Natuurlofts™. Tevens worden er een aantal extra parkeerplaatsen en een nieuwe veldschuur aangelegd, de bestaande veldschuur wordt uitgebreid en omgebouwd tot ontbijtruimte. Middels een landschappelijk inpassingsplan worden de ontwikkelingen in groen ingepast alwaar de bestemming recreatie voor wordt aangepast.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 27 oktober 2016 tot en met woensdag 7 december 2016 ter inzage in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten. Voor inzage in het vastgestelde bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website www.eijsden-margraten.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.BPLBUI10131-VG01.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Eijsden-Margraten, 26 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

 

Naar boven