Vastgesteld bestemmingsplan Maatkampsdwarsweg ongenummerd, Almelo

Logo Almelo

De gemeenteraad van Almelo heeft in haar vergadering van 11 oktober 2016 het bestemmingsplan Maatkampsdwarsweg ongenummerd (planid: NL.IMRO.0141.00043-BP31) gewijzigd vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de woon bestemming en het toestaan van een aan huis gebonden bedrijfsactiviteit. Hierdoor kan de herhuisvesting van een woning inclusief aan huis gebonden bedrijfsactiviteit op deze locatie gerealiseerd worden.

Tegen het ontwerp bestemmingsplan is één zienswijze ingediend en heeft aanleiding gegeven om het plan als volgt te wijzigen.

Regels

 

  • 1.

    Aanpassing van artikel 5 ‘Dubbelbestemming leiding- hoogspanningsverbinding’; 

     

    Inzien van het bestemmingsplan.

    Het bestemmingsplan Maatkampsdwarsweg ongenummerd, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 oktober 2016 tot en met 6 december 2016 ter inzage:

  • 1.

    Bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;

  • 2.

    Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • 3.

    Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl 

    Beroep vaststelling.

    Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan alleen wanneer u belanghebbende bent en:

  • 1.

    tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, of;

  • 2.

    aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • 3.

    bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vasstelling zijn aangebracht ten opzicht van het ontwerp 

    Eisen beroepschrift

    Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

     

    Voorlopige voorziening

    Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepsschrift.

Naar boven