Bestemmingsplan Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst gewijzigd vastgesteld

Logo Wassenaar

De gemeenteraad van Wassenaar heeft op 10 oktober 2016 het bestemmingsplan Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst (NL.IMRO.0629.BPOOSTERBEEK52016-VG01) gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen zijn toegelicht in hoofdstuk 6.1 van de toelichting van het bestemmingsplan.

 

Het plan maakt (deels vervangende) nieuwbouw en landschappelijke herinrichting mogelijk op het perceel van de dierenhospitaal en ambulancedienst te Oosterbeek 5.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 26 oktober gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klanten Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl onder inwoners/wonen en bouwen/overzicht bestemmingsplannen\vastgestelde bestemmingsplannen.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit en bent u belanghebbende, dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zicht richt dient te worden meegezonden.

Aangezien geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan zijn ingediend kan geen beroep worden ingesteld op het deel van het bestemmingsplan wat ongewijzigd is gebleven, tenzij u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Wassenaar, oktober 2016

 

Naar boven