AANMELDINGSNOTITIE MILIEUEFFECTRAPPORTAGE

Logo Sint Anthonis

Boompjesweg 1a te Landhorst

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben op 9 juni 2016 een aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage ontvangen van Geva Landhorst, Boompjesweg 1a te 5445 NK Landhorst voor de varkens- en vleeskalverenhouderij aan Boompjesweg 1a te Landhorst.

De voorgenomen activiteiten bestaan onder meer uit het slopen van 2 varkensstallen en de werktuigenberging/jongveestal en het bouwen van een vleeskalverenstal, een vleesvarkensstal, een opslagloods en een voerkeuken met in het totaal 2.688 plaatsen voor vleesvarkens en 1.056 plaatsen voor vleeskalveren. De vleeskalverenstal en de varkensstallen worden voorzien van een luchtwassysteem.

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben besloten dat het opstellen van een milieueffectrapportage niet noodzakelijk is omdat er geen negatieve gevolgen voor de omgeving zijn.

De aanmeldingsnotitie en het besluit kunt u inzien van 25 oktober 2016 tot en met

5 december 2016 bij de afdeling Inwoners & Omgeving (balie Vergunningen) op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en na afspraak met een van onze casemanagers via telefoonnummer (0485) – 38 88 88.

De aan meldingsnotitie en het besluit maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op de procedure voor een omgevingsvergunning. Hiertegen is geen bezwaar of beroep mogelijk. Hiervoor krijgt u gelegenheid tijdens de procedure voor vergunningverlening bij de aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Inwoners & Omgeving van de gemeente Sint Anthonis via telefoonnummer (0485) – 38 88 88.

Naar boven