Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening, Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro, bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereidt voor de voormalige Lidl-locatie, gelegen aan de Poelekes in Halsteren. Het doel van dit bestemmingsplan is om de plannen voor woningbouw op dit terrein te voorzien van een planologische regeling.

 

Op dinsdag 1 november 2016 wordt er een inloopavond georganiseerd in De Wittenhorst, Lindenlaantje 1A in Halsteren. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunt u zich door een vertegenwoordiging van de gemeente en de projectontwikkelaar laten informeren over de plannen.

 

Op termijn zal een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in Staatscourant, de Bergen op Zoomse Bode en op de gemeentelijke website.

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0164-277508. Op grond van artikel 1.3.1. Bro wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen.

 

Bergen op Zoom, 21 oktober 2016

Naar boven