Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens hardloopwedstrijd "Loop naar de pomp" op zaterdag 26 augustus 2017

Logo Schijndel

Reg.nr.: 16.046080

Burgemeester en wethouders;

gelet op,

het organiseren van een hardloopwedstrijd-wandeltocht "Loop naar de pomp" op zaterdag 26 augustus 2017 door Stichting Loopsport Meierijstad;

het organiseren van start- en finishactiviteiten in het gedeelte van de Kloosterstraat gelegen tussen Mieke de Brefstraat en Hoofdstraat;

het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers,

het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers;

het waarborgen van de afwikkeling van het verkeer;

en

dat, overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW) overleg is gepleegd met de korpschef van het regionale politiekorps.

b e s l u i t e n :

Door het plaatsen van afzethekken, voorzien van een verkeersbord model C01 van bijlage I van het RVV 1990, de volgende wegen en/of wegvakken in alle richtingen af te sluiten voor alle verkeer behalve voetgangers

Kloosterstraat incl. de parallelweg, het gedeelte tussen de Mieke de Brefstraat en Hoofdstraat;

Hoofdstraat, het gedeelte tussen Kloosterstraat en Akkerstraat.

Geldigheid verkeersmaatregel

Genoemde maatregelen gelden op zaterdag 26 augustus 2017 van 16:00 uur tot 24:00 uur of zoveel langer als nodig of zoveel korter als nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Dit richt u aan burgemeester en wethouders van Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Hierin vermeldt u in ieder geval:

uw naam

uw adres

een omschrijving van het besluit

de motivering van uw bezwaar

de datum

uw handtekening

In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.

U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Schijndel, 11 oktober 2016

Namens burgemeester en wethouders,

het hoofd van de afdeling Weg- en Waterbouw,

ing. J. Jans

Naar boven