Vooraankondiging bestemmingsplan Vicaris van Alphenstraat 3-5-7, Schijndel

Logo Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn om een bestemmingsplan voor de percelen aan de Vicaris van Alphenstraat 3-5-7 voor te bereiden. Ter plaatse van de voormalige apotheek en de naastgelegen woning wordt een plan ontwikkeld om ter plaatse 11 appartementen met bijbehorende voorzieningen (zoals bergingen en parkeerplaatsen) te realiseren.

Tegen het voornemen om het voornoemde bestemmingsplan voor te bereiden en in procedure te brengen kunt u geen zienswijzen indienen. Ook worden er geen stukken ter inzage gelegd. Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan met alle daarbij behorende stukken zal wel in het kader van de procedure zoals beschreven in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening nog ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan een ieder, (naar eigen keuze) mondeling en/of schriftelijk zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. De procedure zal via de gebruikelijke wijze bekend worden gemaakt in het Schijndels weekblad, de Staatscourant, het gemeenteblad en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft over dit voornemen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99.

 

Naar boven